Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 19:17

Πελοπόννησος: Νίκας για υποψηφιότητα και... ορφανά

Πελοπόννησος: Νίκας για υποψηφιότητα και... ορφανά

 

«Εγώ αν θέλω να είμαι υποψήφιος, θα είμαι. Σας το λέγω δημόσια» δήλωσε κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

«Αν θέλω να είμαι υποψήφιος, μπορώ να είμαι» επανέλαβε ο κ. Νίκας απαντώντας σε φωνές από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης.

Ο κ. Νίκας είπε στην συνέχεια: «Θα σας πω τι θέλω στο κατάλληλο χρόνο, κοιτάξτε εμείς ανήκουμε σε έναν ιδεολογικό χώρο και έχουμε την πολυτέλεια να συμφωνούμε, να διαφωνούμε και μάλιστα δημόσια. Αυτός είναι ο χώρος μας, σε αυτόν πιστεύουμε και στην ενότητα αυτού του χώρου προσπαθούμε να συμβάλουμε. Με τα προβλήματα τα οποία έχουμε, αλλά τελικά η ψήφος μας πηγαίνει πάντα στον ίδιο χώρο. Πιστεύω ότι και οι άλλοι κομματικοί σχηματισμοί, όπως συμβαίνει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, τα κόμματα στον κατάλληλο χρόνο θα υποδείξουν και τους εκλεκτούς τους . Το θέμα είναι το θα γίνει με τα… ορφανά. Αυτό είναι το θέμα. Αυτά που κινούνται στις παρυφές των κομμάτων και τσαλαβουτούν από εδώ και από εκεί μήπως συλλέξουν καμιά διαμαρτυρομένη ψήφο. Εμείς καλά είμαστε και δεν χρειάζεται να σκοτωνόμαστε για αυτά.»

Η περιφερειακή σύμβουλος Ντίνα Νικολάκου απαντώντας από τα έδρανα της αντιπολίτευσης είπε στον κ. Νίκα «Αν εσείς φύγετε, θα μείνουν πολλά ορφανά πίσω». Ο κ. Νίκας ανταπάντησε: «Άκουσε, εμείς είμαστε ομάδα… το μοναστήρι να είναι καλά και από καλογέρους… γεμάτο.»