Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014 13:57

Επίθεση Νικολάκου στον Βουδούρη

Επίθεση Νικολάκου στον Βουδούρη

 

Σφοδρή επίθεση στον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Οδυσσέα Βουδούρη εξαπέλυσε, με ανακοίνωσή της, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, με αφορμή...

 

τη συνέντευξη που ο πρώτος έδωσε το Σάββατο στην Καλαμάτα.

Στην ανακοίνωση η αντιπεριφερειάρχης μιλά για παντελή άγνοια του Οδ. Βουδούρη ως προς τα θέματα της Πελοποννήσου, ενώ μετέρχεται βαρείς χαρακτηρισμούς, κάνοντας λόγο για “τρικυμία στο κρανίο του εκλεκτού του κ. Τσίπρα” ο οποίος -σύμφωνα με την Ντ. Νικολάκου- “ μετά την διαχρονική του απουσία, επέστρεψε σήμερα στην Καλαμάτα”.

Την ίδια στιγμή επικρίνει δριμύτατα τον υποψήφιο περιφερειάρχη σημειώνοντας, μεταξύ άλλων:

"Ούτε κι εμείς όμως γνωρίζουμε τίποτε για αυτόν. Παρά μόνο ότι, ως διορισμένος διοικητής του ΠΕΣΥ δεν προχώρησε ούτε μισή μεταρρύθμιση, λυγίζοντας κάτω από την πίεση του ενός και του δείνα, κι έχουμε να πούμε γι’ αυτό. Παρά μόνο ότι ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ψήφισε το μνημόνιο που σήμερα καταγγέλλει. Παρά μόνο ότι μέσα σε μια νύκτα μεταπήδησε από εκεί στην ΔΗΜΑΡ. Παρά μόνο ότι επιβλήθηκε από τον κ. Τσίπρα στο κόμμα προκειμένου να γίνει η ''διεύρυνση''. Και η Μεσσηνία; Η Μεσσηνία διαχρονικά ήταν απούσα από τις πολιτικές, προσωπικές επιδιώξεις του κ. Βουδούρη. Η δε Πελοπόννησος, είναι σύμφωνα με την πρώτη του δήλωση, ένα ''λάφυρο'' που θέλει να προσφέρει στον τελευταίο του αρχηγό την βραδιά των εκλογών. Η Πελοπόννησος όμως δεν είναι λάφυρο κανενός" παρατηρεί η αντιπεριφερειάρχης.