Παρασκευή, 05 Μαϊος 2017 09:13

Ο Μητσοτάκης σύντομα στην Καλαμάτα, όπως προανήγγειλε ο Νικάς

Ο Μητσοτάκης σύντομα στην Καλαμάτα, όπως προανήγγειλε ο Νικάς

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σύντομα την Καλαμάτα, όπως δήλωσε στην «Ε» ο δήμαρχος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας Παναγιώτης Νίκας, μετά τη συνάντηση που είχε χθες στην Αθήνα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Οσον αφορά την καθεαυτή συζήτηση με τον Κ. Μητσοτάκη, ο δήμαρχος δεν θέλησε να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες από το περιεχόμενό της, ενώ γενικόλογη ήταν και η απάντησή του σε ερώτηση της «Ε» αν απασχόλησε τους δύο άνδρες το θέμα των σκουπιδιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και τις αναταράξεις που αυτό έχει δημιουργήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Βεβαίως μιλήσαμε για το θέμα των σκουπιδιών και καταλήξαμε ότι συμφωνούμε με τη ΣΔΙΤ, γενικά ως διαδικασία. Από εκεί και πέρα είναι άλλα ζητήματα, δεν θέλω να μιλήσω για αυτά» αρκέστηκε να δηλώσει ο δήμαρχος Καλαμάτας, ο οποίος, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον Κ. Μητσοτάκη, είπε στην «Ε»:

«Είχαμε μια μακρά συζήτηση, ήταν μια προγραμματισμένη κουβέντα εφ’ όλης της ύλης -της αυτοδιοικητικής, αλλά και γενικότερα. Οι απόψεις μου είναι γνωστές, όπως και οι απόψεις του προέδρου και πάντα υπάρχει σύμπτωση απόψεων. Αλλωστε κουβεντιάζουμε και τηλεφωνικώς, πολλές φορές.

Μιλήσαμε κυρίως για αυτοδιοικητικά θέματα, αλλά και γενικότερα άλλα ζητήματα. Κουβεντιάσαμε για οτιδήποτε είναι στην επικαιρότητα. Εκείνο το οποίο έχω να πω είναι ότι υπάρχει γενική σύμπτωση απόψεων.

Για τα ζητήματα της αυτοδιοίκησης σκοπεύω να δω και τους άλλους αρχηγούς, όλους. Το θεωρώ χρέος μου να το κάνω, για να τους μεταφέρω, μέσα από τις εμπειρίες που έχω, την άποψή μου για το πώς μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα η αυτοδιοίκηση».