Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 01:29

Δεύτερη μέρα χωρίς αποτελέσματα στον ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

Δεύτερη μέρα χωρίς αποτελέσματα στον ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

Ούτε την Δευτέρα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για την ανάδειξη της νέας 27μελούς Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, αλλά δεν επισημοποιήθηκαν τα αποτελέσματα, καθώς μέλη της εφορευτικής επιτροπής μένουν εκτός Καλαμάτας κι έπρεπε να φύγουν πριν τις 9 το βράδυ, λόγω της απαγόρευσης των μετακινήσεων.

Να αναφέρουμε ότι η εσωκομματική εκλογική διαδικασία διήρκεσε 4 μέρες και σε αυτή ψήφισαν μόλις 173 άτομα - αντιπρόσωποι των Οργανώσεων Μελών, που αναδείχθηκαν με εκλογές.

Εκτός από την Καλαμάτα, κάλπες στήθηκαν στη Θουρία, τη Μεσσήνη, την Κορώνη, την Πύλο, τους Γαργαλιάνους, τα Φιλιατρά, την Κυπαρισσία, το Κοπανάκι, τον Μελιγαλά και την Καρδαμύλη.

Με βάση πληροφορίες μας, μεταξύ των υποψηφίων που εκλέγονται είναι οι Γιώργος Ζαφειράκης, Κώστας Ζαφειράκης, Χαρά Κιουρή, Ηλίας Κορομηλάς, Μάκης Λεβέντης, Γιώργος Μακρής, Μιχάλης Μιχαήλ, Στέλλα Μπακολέα, Σταμάτης Μπεχράκης, Παναγιώτης Πετρόπουλος, Αγγελική Ταυλαρίου.

Γ.Σ.