Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 22:13

Τα εκλογικά κέντρα του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Τα εκλογικά κέντρα του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία

Για τις εκλογές ανάδειξης του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου και πιθανότατα και την Κυριακή 12 του μήνα, ενημερώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του κινήματος.

Η ενημέρωση αφορά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στις εκλογές, καθώς και τις 12 πόλεις και χωριά του νομού όπου θα στηθούν κάλπες.

Η Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ αναφέρει ότι “στις εκλογές αυτές ψηφίζουν τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής” και διευκρινίζει: “Ως μέλη του Κινήματος Αλλαγής, ορίζονται όσες και όσοι συμφωνούν με τις αρχές και τις επιδιώξεις του κινήματος. Κατά τη διαδικασία των εκλογών όποια/ος δεν είναι ήδη μέλος, υποβάλλει αίτηση εγγραφής ως μέλος ή φίλος και δηλώνει ότι δεν είναι μέλος άλλου πολιτικού κόμματος. Μέλη ή φίλοι μπορούν να εγγραφούν Ελληνίδες/Ελληνες πολίτες, πολίτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και αλλοδαπές/οί που κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα, ηλικίας 16 ετών και άνω, οι οποίοι αποδέχονται τις αρχές του ΚΙΝΑΛ. Δεν μπορούν να εγγραφούν μέλη ή φίλοι όσες και όσοι συμμετέχουν σε άλλο πολιτικό κόμμα ή σε φορείς με στόχους που έρχονται σε αντίθεση με το ΚΙΝΑΛ”.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία είναι απαραίτητη η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού ταυτότητας. Το κόστος συμμετοχής στην ψηφοφορία είναι 3 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους.

Οι εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ θα διεξαχθούν:

1) Στο Δήμο Καλαμάτας: Στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (είσοδος από πάροδο Πανταζοπούλου), 4 εκλογικά τμήματα.

2) Στο Δήμο Μεσσήνης: Στο Δημαρχείο Μεσσήνης, 2 εκλογικά τμήματα. Στο δημοτικό κατάστημα Πεταλιδίου.

3) Στο Δήμο Δυτικής Μάνης: Στο Δημαρχείο στην Καρδαμύλη.

4) Στο Δήμο Οιχαλίας: Στο Δημαρχείο στον Μελιγαλά.

5) Στο Δήμο Τριφυλίας, 4 εκλογικά τμήματα: Στο Δημαρχείο στην Κυπαρισσία. Στα δημοτικά καταστήματα Φιλιατρών, Γαργαλιάνων, Κοπανακίου.

6) Στο Δήμο Πύλου - Νέστορος, 3 εκλογικά τμήματα: Στο Δημαρχείο στην Πύλο. Στα δημοτικά καταστήματα Κορώνης και Βλαχόπουλου.


NEWSLETTER