Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 16:20

Επίσκεψη Γερονικολού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Επίσκεψη Γερονικολού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Την κυβέρνηση να καλύψει άμεσα τα κενά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, καλεί ο Μενέλαος Γερονικολός, τοπικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Γερονικολός που επισκέφθηκε το νοσοκομείο και συναντήθηκε με τη διοικήτρια Ελένη Αλειφέρη και με το Σωματείο Εργαζομένων, παρατηρεί ότι “οι ελλείψεις παραμένουν μεγάλες, καθώς το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το υπόλοιπο προσωπικό της μονάδας δεν επαρκεί, προκειμένου το νοσοκομείο να παίξει τον ρόλο που όλοι θέλουμε”.
Καλεί την κυβέρνηση “να σταθεί, έστω και τώρα, στο ύψος των περιστάσεων, να ακούσει τα
αιτήματα για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Καλαμάτας και να πράξει αμέσως τα δέοντα” και προσθέτει: “Το φθινόπωρο και ο ερχόμενος χειμώνας, όπως εκτιμούν οι ειδικοί, θα είναι μια δύσκολη περίοδος, καθώς τα στοιχεία που σχετίζονται με την εξέλιξη της πανδημίας δεν είναι ενθαρρυντικά. Απαιτούμε από την κυβέρνηση και τους βουλευτές Μεσσηνίας να πράξουν τα ελάχιστα, να καλύψουν άμεσα τα κενά στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, στα Κέντρα Υγείας του νομού. Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι η Μεσσηνία δεν θα ανεχτεί άλλο τις καταστροφικές της πολιτικές, δεν θα ανεχτεί περαιτέρω υποβάθμιση των δομών της δημόσια υγείας”.


NEWSLETTER