Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 20:21

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Εγκαινιάστηκε το πολιτικό γραφείο της Κωνσταντίνας Πιέρρου (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Εγκαινιάστηκε το πολιτικό γραφείο της Κωνσταντίνας Πιέρρου (φωτογραφίες)

Με δυναμισμό και με τη δέσμευση ότι “θα είναι η φωνή της πλειοψηφίας των πολιτών που διεκδικούν αυτά που δικαιούνται και αξίζουν”, η Κωνσταντίνα Πιέρρου, υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης ψηφοφόρους, πολιτικούς της φίλους, εκπροσώπους του κόμματός της και πρόσωπα που την εκτιμούν, στα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου.

Μετά την τέλεση του αγιασμού η Κωνσταντίνα Πιέρρου με σύντομη ομιλία της χαιρέτισε τον κόσμο που παραβρέθηκε, ξεκινώντας με αναφορά στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και σημειώνοντας ότι “το ΠΑΣΟΚ είναι το πρώτο κόμμα που τίμησε τη γυναίκα, ήταν το κόμμα της Μελίνας Μερκούρη, της Φώφης Γεννηματά κ.ά.”.
Η Κωνσταντίνα Πιέρρου έκανε μια σύντομη αναδρομή σε σταθμούς της μέχρι τώρα κοινωνικής, επιστημονικής και πολιτικής διαδρομής της. Επισήμανε ότι μετά τις σπουδές της στα Ιωάννινα, στο Τμήμα Φυσικής, όπου ήταν μέλος της ΠΑΣΠ, επέστρεψε στην Καλαμάτα και το 2004 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος Καλαμάτας με το συνδυασμό του πρώην δημάρχου, Γιώργου Κουτσούλη, το 2019 ήταν υποψήφια σύμβουλος με το συνδυασμό του Βασίλη Τζαμουράνη και αμέσως μετά “επιστρατεύτηκε” ως υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας μετά από πρόταση που της έκανε η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά.
Τώρα, συνέχισε η Κωνσταντίνα Πιέρρου, είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή του αγώνα που δίνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, για να βγάλει και πάλι τη χώρα, το νομό, τους πολίτες από τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εξαιτίας των πολιτικών που εφάρμοσαν οι τελευταίες κυβερνήσεις. 
“Ξεκινάμε με δυναμισμό, με ομοψυχία και με ενότητα. Αναλαμβάνω την ευθύνη και με απόλυτη συνείδηση ζητώ τη στήριξή σας σε αυτό τον αγώνα”, είπε η Κωνσταντίνα Πιέρρου. 
Για την υποψήφια βουλευτή μίλησαν ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μεσσηνίας, Γιάννης Νικολακόπουλος, ο πρώην γραμματέας της οργάνωσης Δημήτρης Ανδριανόπουλος, η πρώην συνυποψήφιά της Αθηνά Μπλάνα, ο μαθηματικός Γιώργος Σμέρλας και η στενή της φίλη και συνεργάτιδά της, Ιωάννα Πέζου. 
Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Κατσούλης και Γιάννης Πάζιος, ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Κουτσούλης, ο πρώην αντιδήμαρχος Γρηγόρης Μασούρας.
* Το πολιτικό γραφείο της Κωνσταντίνας Πιέρρου στεγάζεται στην οδό Νέδοντος 84 (1ος όροφος) - Τηλ. 2721181788 - E-mail: kpierrou1@gmail.com


NEWSLETTER