Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 20:07

Πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Σπάρτη

Πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Σπάρτη

"Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουμε χάσει το ιδεολογικό μας στίγμα και δεν ταυτιζόμαστε ιδεολογικά με τη Νέα Δημοκρατία. Πρόκειται για αναγκαία συμβίωση εθνικής ανάγκης". Αυτό, μεταξύ άλλων, υποστήριξε σε πρόσφατη πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Σπάρτη -σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε στη συνέχεια- ο αναπληρωτής γραμματέας Αγροτικού του κόμματος Μιχάλης Τζελέπης, μέλος της Κ.Ε. του κόμματος και πρώην βουλευτής Σερρών.

"Το ΠΑΣΟΚ συμμετέχει ισότιμα και συζητά με όλους, αρκεί να το σέβονται και οι άλλοι. Ομως τώρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για την αντεπίθεση της δημοκρατικής παράταξης", πρόσθεσε ο Μ. Τζελέπης.

Από την πλευρά του, στον χαιρετισμό του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος σημείωσε ότι "η χώρα μας, όπως και η παράταξή μας, χρειάζονται χρόνο για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους, και να βρούνε το βηματισμό τους για μια πορεία προς τα εμπρός, προς την ανάπτυξη και την έξοδο από την κρίση".

Στην ίδια εκδήλωση, που άρχισε και ολοκληρώθηκε με σύντομες ομιλίες από τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ Νίκο Κουφό, ο Μ. Τζελέπης -με την ιδιότητά του ως υποδιοικητή του ΟΓΑ- αναφέρθηκε, όπως σημειώνει η ανακοίνωση, "σε αγροτικά θέματα, στη νέα Κοινοτική Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τις αλλαγές που φέρνει για τους Ελληνες αγρότες, για τους παραγωγούς των μεγάλων και των μικρών καλλιεργειών, για τις επιδοτήσεις και την κατανομή τους ανά νομό, για τους νέους παραγωγούς και την πράσινη ενίσχυση", ενώ απάντησε σε ερωτήσεις αγροτών που παρέστησαν στην εκδήλωση.

Παρόντες επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ν.Ε. Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ, ήταν -μεταξύ άλλων-, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ηλίας Στρατηγάκος, πρώην γραμματείς της Νομαρχιακής Επιτροπής, πρώην υποψήφιοι βουλευτές Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Συντονιστικών των Δημοτικών Οργανώσεων του νομού, εκπρόσωποι της Ενωσης Νέων Αγροτών Λακωνίας και άλλοι.