Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 17:34

Μπουλούκος κατά ηγεσίας της ΝΔ

Μπουλούκος κατά ηγεσίας της ΝΔ

Την ηγεσία της Ν.Δ., τους κάθε είδους συμβουλάτορες, ινστρούκτορες και τοποτηρητές, επικρίνει δριμύτατα, ο δικηγόρος Γιώργος Μπουλούκος, Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Σε δήλωσή του αναφέρει ότι «η Ν.Δ. κατά την τελευταία περίοδο έπαψε να αποτελεί μεγάλη παράταξη. Ηταν ένα πολιτικό κόμμα αυτοπεριοριζόμενο και φοβικό προς τον πλουραλισμό απόψεων, ιδεών και προσώπων».

Αφού κάνει λόγο για «αλλοπρόσαλλες, αναποτελεσματικές και ασυνεπείς πολιτικές που εφαρμόστηκαν και τις προκλητικές συμπεριφορές κατά την διακυβέρνηση των τελευταίων ετών», παρατηρεί πως «ακόμη και σήμερα, όμως, μετά από την ηχηρή αποδοκιμασία τους, διατηρούνται τα ίδια πρόσωπα και αναλαμβάνουν τον ρόλο του θεματοφύλακα ή τοποτηρητή για να διασφαλίσουν την συνέχιση της ιδιοτελούς δραστηριότητάς τους».

Ο Γ. Μπουλούκος σημειώνει πως «στα εθνικά θέματα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να αθροίζουμε και να πολλαπλασιάζουμε δυνάμεις για το εθνικό συμφέρον. Ενότητα όχι διχόνοια». Και παρατηρεί ότι «επειδή η Πατρίδα είναι πάνω από τα κόμματα, οφείλεται ομόψυχη συστράτευση για την καλύτερη διεκδίκηση της Ελλάδας».