Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 08:08

O αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Παναγιώτης Ρήγας στην 120 ΠΕΑ (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
O αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Παναγιώτης Ρήγας στην 120 ΠΕΑ (φωτογραφίες)

 

O αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Παναγιώτης Ρήγας επισκέφθηκε χθες την 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου.

Στη διάρκεια της επίσκεψης περιηγήθηκε τους χώρους της αεροπορικής βάσης και μίλησε στο προσωπικό.

Ο κ. Ρήγας απευθυνόμενος στο προσωπικό της 120 ΠΕΑ είπε μεταξύ άλλων ότι η επίσκεψη στην 120 ΠΕΑ "είναι μια σημαντική επίσκεψη, καθώς πρόκειται για το βασικό εκπαιδευτικό κέντρο της Πολεμικής μας Αεροπορίας".

Τόνισε δε ότι "τα τρία βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία ως εκπαιδευτικός γνωρίζω καλά ότι παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική δραστηριότητα, είναι: η ποιότητα, το υψηλό επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης και ο ρεαλισμός. Διαπίστωσα στην επίσκεψή μου στην Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος ότι αυτά τα χαρακτηριστικά όχι μόνο υπάρχουν εδώ, αλλά αποτελούν σήμα κατατεθέν της εκπαίδευσης που παρέχεται".

Κι αυτό όπως σημείωσε δεν το αναγνωρίζει μόνο αυτός, αλλά "το αναγνωρίζουν οι σύμμαχοί μας που εμπιστεύονται το προσωπικό τους να εκπαιδευτεί από μας, όπως επίσης δείχνοντας ενεργά το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο Διεθνές Αεροπορικό Κέντρο Εκπαίδευσης, αλλά και την ήδη ενεργό συμμετοχή τους με προσωπικό από την Πολεμική Αεροπορία της Ιταλίας". Και πρόσθεσε ότι "η δημιουργία του Διεθνούς Αεροπορικού Κέντρου Εκπαίδευσης επιβεβαιώνει ότι όταν υπάρχει θέληση μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και μάλιστα με τους καλύτερους και προσφορότερους τρόπους. Το κέντρο αυτό συμβάλλει στην αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στο προσωπικό της Αεροπορίας μας, αλλά ταυτόχρονα συμβάλλει στην αναβάθμιση της τοπικής κοινωνίας, καθώς και της ευρύτερης περιοχής της Καλαμάτας".

 


NEWSLETTER