Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 21:39

Επίσκεψη Κικίλια στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Επίσκεψη Κικίλια στη Μεσσηνία

Στη Μεσσηνία θα βρίσκεται από αύριο μέχρι και την Κυριακή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός θα ξεκινήσει ένα μαραθώνιο συναντήσεων από το αύριο πρωί και θα επισκεφτεί πρώτα Αστυνομικά Τμήματα και Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Τριφυλίας και της Πύλου. Στη συνέχεια θα πάει στις καμένες περιοχές στην Αρχαία Μεσσήνη και έπειτα θα συναντηθεί με αξιωματικούς και συνδικαλιστές της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας. Η αυριανή μέρα θα κλείσει με την επίσκεψή του στο μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο. 

Μεθαύριο στις 9.30 το πρωί ο κ. Κικίλιας θα βρεθεί στο Δημαρχείο Καλαμάτας και θα συναντηθεί με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα. Οπως ανέφερε χθες ο κ. Νίκας, θα θέσει στον υπουργό τα ζητήματα της παραβατικότητας, των ναρκωτικών, των αναβολικών και των τσιγγάνων της Αγίας Τριάδας. «Χρειαζόμαστε τη συνέργεια υπουργείων για να κατεδαφίσουμε τον καταυλισμό των τσιγγάνων, χωρίς να τους πετάξουμε στο δρόμο. Πρέπει να πάνε στην Μπιρμπίτα», παρατήρησε ο δήμαρχος - και μίλησε πάλι για χώρους για τους οποίους διατέθηκαν εκατομμύρια ευρώ για τη στέγαση των τσιγγάνων αλλά δε χρησιμοποιούνται για τους λόγους αυτούς.


NEWSLETTER