Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014 08:05

Επίτιμος δημότης Ναυπλιέων ο Αντώνης Σαμαράς

Γράφτηκε από την

Πρόταση να ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Ναυπλιέων ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συζητά μεθαύριο Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο της αργολικής πρωτεύουσας, το οποίο συνεδριάζει με μοναδικό θέμα τη συγκεκριμένη πρόταση.

Στην πρόταση της δημοτικής αρχής να ανακηρύξει τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά επίτιμο δημότη Ναυπλιέων αντιδρά η δημοτική παράταξη ΑΥΡΑ (Αυτοδιοικητική Ριζοσπαστική Ανατροπή).
Κρίνει «απαράδεκτη, μικροπολιτική και προκλητική την πρόταση αυτή στο Δημοτικό Συμβούλιο», και οι σύμβουλοί της δηλώνουν «ενάντιοι, καλώντας τον κόσμο του δήμου μας αλλά και τις άλλες παρατάξεις να δηλώσουν την αντίθεσή τους σε αυτές τις μεθοδεύσεις με βαρύνουσα πολιτική σημασία».
Η ΑΥΡΑ σε γραπτή της δήλωση αναρωτιέται «για ποιο λόγο και γιατί έρχεται σε αυτή τη χρονική στιγμή το θέμα αυτό. Είναι μήπως κάποια προσωπικά ευχαριστώ του κατά τα άλλα "ακομμάτιστου" κ. Κωστούρου προς τον κ. Σαμαρά, που οφείλει η παράταξή του και όλο το Δ.Σ. να επικυρώσει; Είναι μήπως το έργο του κ. Σαμαρά τόσο αξιόλογο και ωφέλιμο για τις υποθέσεις και τους πολίτες του Ναυπλίου που πρέπει να ανακηρυχτεί επίτιμος δημότης; Είναι μήπως για τον κ. Κωστούρο ο κ. Σαμαράς το πολιτικό του πρότυπο και επιφυλάσσει για μας τους δημότες τις ίδιες αντιλαϊκές πολιτικές;».