Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012 14:05

Απάντηση Μουσουρούλη σε Δαβάκη για το Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών

Απάντηση Μουσουρούλη σε Δαβάκη για το Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών

Το Λιμεναρχείο Νεαπόλεως Βοιών με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κωστή Μουσουρούλη ενισχύθηκε με την τοποθέτηση τριών νέων Υπαξιωματικών και τριών νέων Λιμενοφυλάκων καθώς και ενός Λιμενοφύλακα για τον Λιμενικό Σταθμό Μονεμβασίας που υπάγεται σ΄ αυτό.

Ο κ. Υπουργός απαντώντας σε σχετική αναφορά του Λάκωνα Βουλευτή, αναφέρει ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερα αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες του Λιμεναρχείου Νεαπόλεως Βοιών με την αποφοίτηση των νέων Υπαξιωματικών και Λιμενοφυλάκων από τις παραγωγικές Σχολές του Λιμενικού Σώματος προχώρησε στην ενίσχυση των Λιμενικών Αρχών της Νεαπόλεως Βοιών και του Λιμενικού Σταθμού Μονεμβασίας με επτά νέα στελέχη, όπως άλλωστε ζητούσε στην Αναφορά του και ο κ. Δαβάκης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο Υπαξιωματικούς Λ.Σ. διπλωματούχους πλοιάρχους του Ε.Ν, ένα Υπαξιωματικό Λ.Σ. διπλωματούχο Μηχανικό του Ε.Ν. τρεις Λιμενοφύλακες για τη Νεάπολη Βοιών και τρεις Λιμενοφύλακες για τους υπαγόμενους σ΄ αυτό Λιμενικούς Σταθμούς δηλ. έναν για τον Λιμενικό Σταθμό Μονεμβασίας, έναν για το Λιμενικό Σταθμό Καψαλίου Κυθήρων και έναν για τον Λιμενικό Σταθμό Αγίας Πελαγίας. 

 

Από το Γραφείο Τύπου του Θ. Δαβάκη