Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 18:29

Πετράκος και Κοζομπόλη στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από την
Πετράκος και Κοζομπόλη στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Κυπαρισσίας συναντήθηκαν οι βουλευτές Μεσσηνίας Γιώτα Κοζομπόλη και Θανάσης Πετράκος.

Στη σχετική ανακοίνωση προστίθεται ότι οι δύο βουλευτές ενημερώθηκαν για τα προβλήματα των εργαζομένων καθώς και για τα προβλήματα του ιδρύματος, δεσμευόμενοι ότι «θα συμβάλουν ώστε άμεσα να υπάρξει συνάντηση του Δ.Σ. του Σωματείου με τον υπουργό Υγείας».

Παράλληλα, συνεχίζει η ανακοίνωση, από την πλευρά τους ενημέρωσαν τους εργαζομένους ότι «υπήρξε παρέμβαση στον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή για να καλυφθούν οι θέσεις με 2 επικουρικούς γιατρούς, όπως είχε ζητήσει η Διοίκηση του Γ.Ν. Μεσσηνίας και ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα».

Στην ίδια ανακοίνωση, τέλος, αναφέρεται ακόμα ότι οι εργαζόμενοι γνωστοποίησαν ότι «καθυστερεί η έναρξη του έργου της ανακατασκευής του ισογείου του Νοσοκομείου», με τον Θ. Πετράκο να ενημερώνει ότι «για το θέμα αυτό έχει ήδη ενημερώσει τον υπουργό Υγείας και του έχει ζητήσει να τονίσει στον διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Αγγελο Σεφέκο, να σταματήσει να βάζει εμπόδια στην υλοποίηση του έργου».


NEWSLETTER