Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 11:50

"Θέλεις να μιλήσουμε για τη συναίνεση;" του Justin Hancock

Γράφτηκε από την
"Θέλεις να μιλήσουμε για τη συναίνεση;" του Justin Hancock

Ενας οδηγός που με έξυπνο, μοντέρνο αλλά και σωστά τεκμηριωμένο τρόπο εξηγεί πώς μπορούμε να πούμε «ναι» ή «όχι» σε πολλές και διαφορετικές εκφάνσεις της ζωής μας: από το να διαλέξουμε την πίτσα που μας αρέσει μέχρι να αντιμετωπίσουμε κάποιον που μας εκφοβίζει.

Ο Justin Hancock ζει στη Μεγάλη Βρετανία και είναι σύμβουλος και εκπαιδευτής σεξουαλικών και διαπροσωπικών σχέσεων. Εργάζεται στον τομέα αυτό, με ανήλικους και ενήλικους, από το 1999. Η ιστοσελίδα του www.bishuk.com είναι μια από τις κορυφαίες συμβουλευτικές σελίδες για τις σχέσεις και το σεξ και απευθύνεται σε ανθρώπους άνω των 14 ετών. Καθημερινά, η σελίδα δέχεται χιλιάδες επισκέψεις και τόσο οι νέοι όσο και οι θεραπευτές εκτιμούν ιδιαίτερα τη δουλειά του. Εχει εμφανιστεί πολλές φορές στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, ενώ έχει γράψει πολυάριθμα άρθρα στον παραδοσιακό και στον ηλεκτρονικό τύπο.
Η Fuchsia Macaree είναι εικονογράφος που ζει και εργάζεται στο Δουβλίνο. Ζωγραφίζει, εικονογραφεί, κάνει τοιχογραφίες, ριζογραφίες και μεταξοτυπίες. Εχει διοργανώσει πολλές εκθέσεις και έχει εικονογραφήσει πολλά βιβλία. Εχει, επίσης, συνεργαστεί με το Facebook, το Airbnb, την Google, τη Mercedes-Benz, το Cara Magazine και τον οργανισμό τουρισμού της Ιρλανδίας Failte Ireland. Οι εικονογραφήσεις της, στις οποίες συνήθως πρωταγωνιστούν άνθρωποι, είναι παιχνιδιάρικες και πολύχρωμες. Ασχολείται με τις ανθρώπινες σχέσεις, τις ιρλανδικές παραδοξότητες, τα απλουστευμένα σχήματα και τα δυνατά χρώματα. Είναι μέλος του Illustrators Guild of Ireland και διδάσκει στο NCAD (Εθνικό Κολέγιο Τέχνης και Σχεδίου).
Για αναγνώστες 14+ ετών.
Μεταφραστής: Πελιώ Παπαδιά
Από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.


NEWSLETTER