Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 12:22

Δύο ακόμα προβολές του ντοκιμαντέρ για τη Μαρία Κάλλας στο Cine Center Καλαμάτας

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακόμα περισσότεροι το ντοκιμαντέρ "Η δική μας Μαρία Κάλλας" σε σκηνοθεσία Μπάμπη Τσόκα με πρωταγωνίστρια τη Μυρτώ Καμβυσίδη θα έχουν οι Καλαματιανοί.

Μετά την επιτυχημένη πανελλαδική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ στην Καλαμάτα με πρωτοβουλία της εφημερίδας "Ελευθερία", το κοινό της μεσσηνιακής πρωτεύουσας μπορεί να το παρακολουθήσει, αφού στο Cine Center θα γίνουν δύο ακόμα προβολές.

Οπως ανακοινώθηκε το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί ξανά τη Δευτέρα 1η Μαΐου στις 7 μ.μ. και την Τρίτη 2 Μαΐου στις 9:15 μ.μ. στην αίθουσα 2 του κινηματογράφου. Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ και μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Υπόθεση

Το ντοκιμαντέρ του Μπάμπη Τσόκα εστιάζει στις ρίζες της Μαρίας Κάλλας, στην απαρχή της και στο πως προδιαγράφηκε τρόπον τινά σ' ένα μικρό χωριό της Μεσσηνίας η τραγική της πορεία. Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, το νήμα οφείλει να αρχίσει να ξετυλίγεται από εκεί.

Είδος: Ντοκιμαντέρ, Διάρκεια: 95’.

Σκηνοθεσία: Μπάμπης Τσόκας.

Πρωταγωνιστούν: Μυρτώ Καμβυσίδη, Μαρία Τούμπουρου, Σωτήρης Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Αναστασόπουλος, Ανδρέας Ζαγάκος, Παναγιώτης Μίντζιας, Κέλλυ Μακροπούλου, Χρήστος Λαδιάς, Σταυρούλα Καραγιάννη, Μαριάνδρα Χόνδρου, Ιωάννα Γιαννοπούλου, Μαρίζα Κυριακού, Λευκοθέα Καλκούνη, Σίγνε Ελένη Τσόκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Καλαμάτα έγινε η πανελλαδική πρεμιέρα της ταινίας “Η δική μας Μαρία Κάλλας”