Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 21:28

"Σαν παλιό σινεμά" στο  αίθριο του "Νηπιαγωγείου”

Γράφτηκε από την

Τη μουσική παράσταση "Σαν παλιό σινεμά" παρουσιάζει το Θέατρο "Νηπιαγωγείο" στο αίθριό του από την ομάδα "Re-Act" για 4 μόνο παραστάσεις από τις 29 Ιουνίου έως τις 27 Ιουλίου κάθε Πέμπτη στις 9.30 μ.μ., στο αίθριο του Θεάτρου Νηπιαγωγείο, στην οδό Λεϊκων 24.

Με τη μουσική συνοδεία της κιθάρας του Γιώργου Χόχωλη και του Δημήτρη Σουμή, η ομάδα τραγουδά γνώριμες μελωδίες από τον ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο αναβιώνοντας νοσταλγικά την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Τραγουδούν και παίζουν οι: Καλλιρρόη Βελέντζα, Απόστολος Μεσσανάκης. Το εισιτήριο είναι 10 ευρώ με κρασί, το μειωμένο (φοιτητές, άνεργοι) 8 ευρώ με κρασί. Για πληροφορίες και κρατήσεις 27213 03250 και 6948930181.

Επίσης, το Θέατρο "δροσίζει" το κοινό με δύο ξεκαρδιστικά μονόπρακτα για τον έγγαμο βίο. "Η πιο δυνατή" του Αυγούστου Στρίντμπεργκ και "Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού" του Αντόν Τσέχωφ μελετούν τις δυναμικές δύο πολύχρονων γάμων με τον πλέον κωμικό τρόπο. Εως τις 9 Ιουλίου, από Παρασκευή ως Κυριακή στις 9.30 μ.μ. στο αίθριο του Θεάτρου. Σε σκηνοθεσία Καλλιρρόης Βελέντζα, παίζουν οι: Καλλιρρόη Βελέντζα, Κωνσταντίνα Κολόκα, Απόστολος Μεσσανάκης. Σκηνικά-κοστούμια-φωτισμοί: ομάδα Re-Act

 

ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ

Τo Θέατρο "Νηπιαγωγείο" και η Ομάδα "Re-Act" διεξάγουν ανοιχτή ακρόαση για άντρες και γυναίκες ηθοποιούς, την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 11 π.μ. στον χώρο του στην Καλαμάτα, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των χειμερινών παραγωγών. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να έχουν μαζί τους ένα βιογραφικό και μία φωτογραφία καθώς και να έχουν ετοιμάσει ένα μονόλογο και ένα τραγούδι. 

Δίδεται αμοιβή και ασφάλιση. Αφορά ηθοποιούς με δυνατότητα διαμονής στην Καλαμάτα.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6948-930181.