Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 18:45

Ολοκληρώθηκαν τα κωμικά μονόπρακτα του “Νηπιαγωγείου” 

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των κωμικών μονόπρακτων του Θεάτρου Νηπιαγωγείο από την Ομάδα "Re-act", το Σάββατο το βράδυ, στην οδό Λείκων 24.

Στο αίθριο του Θεάτρου, ο Απόστολος Μεσσανάκης και η Καλιρρόη Βελέντζα με τη συμμετοχή της Κωνσταντίνας Κολόκα παρουσίασαν τα έργα "Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού του Τσέχωφ και "Η πιο δυνατή" του Στρίνμπεργκ, τα οποία ήταν διασκεδαστικά και προσέφεραν στιγμές χαλάρωσης στο κοινό, στο δροσερό χώρο του Νηπιαγωγείου. 

Το Θέατρο Νηπιαγωγείο παρουσιάζει επίσης στο αίθριο του τη μουσική παράσταση <<…Σαν παλιό Σινεμά>>. Με τη μουσική συνοδεία της κιθάρας του Γιώργου Χόχωλη και του Δημήτρη Σουμή η ομάδα τραγουδά γνώριμες μελωδίες από τον ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο αναβιώνοντας νοσταλγικά την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Εως τις 27 Ιουλίου κάθε Πέμπτη στις 9.30, στο αίθριο. Τραγουδούν και παίζουν οι Καλλιρρόη Βελέντζα, Απόστολος Μεσσανάκης. Το εισιτήριο είναι 10 ευρώ με κρασί και το μειωμένο (φοιτητές, άνεργοι) 8 ευρώ με κρασί. Για κρατήσεις: 27213 03250 και 6948-930181.