Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 15:18

Παρουσιάζεται την Τετάρτη στην Καλαμάτα το βιβλίο του Δημ. Στρατούλη

Γράφτηκε από την
Παρουσιάζεται την Τετάρτη στην Καλαμάτα το βιβλίο του Δημ. Στρατούλη

 

Το βιβλίο «Oταν γεννιέσαι τρεις φορές. Δωρεά οργάνων - δώρο ζωής», του πρώην υπουργού Δημήτρη Στρατούλη, θα παρουσιάσουν την ερχόμενη Τετάρτη το βιβλιοπωλείο «Βιβλιόπολις» και οι εκδόσεις «Τόπος».

Η εκδήλωση, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, είναι προγραμματισμένη για τις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας (Αριστομένους 95).

Την παρουσίαση θα συντονίσουν ο εκπαιδευτικός Φώτης Μπουγάς και ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην βουλευτής Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος.

Ομιλητές θα είναι οι Μεσσήνιοι: Γιάννης Μπολέτης καθηγητής Παθολογίας – Νεφρολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, διευθυντής Κλινικής Νεφρολογίας και Μεταμόσχευσης Νεφρού του Λαϊκού Νοσοκομείου, πρόεδρος Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Γιώργος Παπαθεοδωρίδης πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, καθηγητής Παθολογίας - Γαστρεντερολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, διευθυντής της Πανεπιστημιακής Γαστρεντερολογικής Κλινικής Λαϊκού Νοσοκομείου. Χρήστος Σβάρνας πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Μεταμοσχευθέντων εκ Νεφρού. Θα μιλήσει επίσης η Ελένη Κάψια νεφρολόγος στην Κλινική Νεφρολογίας και Μεταμόσχευσης Νεφρού του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθήνας, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η φιλόλογος Δήμητρα Δημοπούλου.

Τη συζήτηση θα κλείσει ο συγγραφέας του βιβλίου Δημήτρης Στρατούλης διδάκτωρ Νομικής στις Εργασιακές Σχέσεις, μεταμοσχευμένος εκ νεφρού δύο φορές, πρώην βουλευτής και υπουργός.


NEWSLETTER