Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 07:53

Διαδικτυακή προβολή της ταινίας “΄Έτερος εγώ” προτείνει η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας (βίντεο)

Γράφτηκε από την

 

 

Την ταινία “Ετερος εγώ” προτείνει η “Filmhouse” - Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, για δωρεάν θέαση από το διαδίκτυο, από την άνεση του σπιτιού του κάθε σινεφίλ.

Η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους στις 19 Ιανουαρίου 2017, αλλά τον Μάρτιο, με αφορμή μια δολοφονία και μια απόπειρα δολοφονίας κατά οδηγών ταξί στην Αθήνα, και ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη συζήτηση με το σκηνοθέτη μετά την προβολή της ταινίας σε κινηματογράφο της πρωτεύουσας, ο Σωτήρης Τσαφούλιας ανακοίνωσε την απόσυρση της ταινίας. Το 2018 η ταινία ανέβηκε στο Youtube, από το οποίο μπορεί κανείς να τη δει ελεύθερα.

Οι συντελεστές είναι οι: σενάριο: Σωτήρης Τσαφούλιας, πρωταγωνιστές: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δημήτρης Καταλειφός, Γιώργος Χρυσοστόμου, Ιωάννα Κολλιοπούλου
Φρανσουά Κλουζέ, Μάνος Βακούσης, Κόρα Καρβούνη. “Ο άνθρωπος είναι κλάσμα που έχει αριθμητη την πραγματική του αξία και παρονομαστή την ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Ο αριθμητης παραμένει ο ίδιος ενω οσο μεγαλύτερος είναι ο παρονομαστής τοσο μικρότερο είναι το κλάσμα δηλαδή ο ανθρωπος”.

Δείτε την ταινία: