Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 17:26

Περιοδεία σε αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου η παράσταση “Οδυσσέως σχεδία” του ΔΗΠΕΘΕΚ

Γράφτηκε από την

Περιοδεία σε αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου, αλλά και χώρους σε Αττική και Θεσσαλονίκη ξεκινάει η παράσταση “Οδυσσέως σχεδία” του ΔΗΠΕΘΕΚ, μετά την επιτυχή πρεμιέρα στο Κάστρο Καλαμάτας.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας είναι θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης στις 8 Αυγούστου (9:30 μ.μ.), παράσταση, που θα μεταδοθεί και διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα του ΔΗΠΕΘΕΚ.

Στις 10 Αυγούστου η παράσταση θα ανέβει στο αρχαιολογικό μουσείο της Χώρας, στις 11 στο αμφιθέατρο Μελιγαλά, στις 12 στον Μυστρά, στις 17 στο Κάστρο Μεθώνης, στις 19 στο αρχαίο θέατρο Ήλιδας, στις 21 στο αρχαίο θέατρο Μεγαλόπολης, στις 23 στο αρχαίο θέατρο Άργους, και στις 26 στο θέατρο άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη.

Στις 27 Αυγούστου η “Οδυσσέως σχεδία” ανεβαίνει στην Αττική και συγκεκριμένα στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, στις 28 στη Νέα Μάκρη, ενώ στις 30 Αυγούστου η παράσταση θα ανέβει στο Δήμο Νεάπολης - Συκεών στην Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλες οι παραστάσεις στους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου θα δίνονται με ελεύθερη είσοδο θεατών, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.