Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2013 10:13

24 και 25 Ιανουαρίου στις "Σπονδές": Ο Λ. Μαχαιρίτσας στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
24 και 25 Ιανουαρίου στις "Σπονδές": Ο Λ. Μαχαιρίτσας στην Καλαμάτα
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αγαπητούς Ελληνες τραγουδοποιούς, έρχεται στην Καλαμάτα στις 24 και 25 Ιανουαρίου, Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ στη μουσική σκηνή "Σπονδές" μαζί με την εντυπωσιακή Ζηνοβία Αρβανιτίδη.
Οι δυο τους παρουσιάζουν μία μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη από καινούριες μελωδίες, νοσταλγικά συναισθήματα αλλά και απύθμενο χιούμορ …
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πρόσφατα κυκλοφόρησε το διπλό cd "Οι άγγελοι ζουν ακόμα στη Μεσόγειο" μπλέκοντας τη φωνή του με φωνές σπουδαίων Ευρωπαίων καλλιτεχνών (όπως Adamo, Angelo Branduardi, Tonino Carotone, Christophe, Bernard Lavilliers, Nomadi, Maria Pilar Piluca, Quatuor Stevens, Josep Tero) αλλά και Ελλήνων καλλιτεχνών (όπως Χάρις Αλεξίου, Νίκος Αλιάγας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Χάρης Κατσιμίχας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Διονύσης Τσακνής και Μαρία Φαραντούρη) σε νέες συνθέσεις αλλά και παλαιότερα κομμάτια κάνοντας έτσι ένα παλιό όνειρό του πραγματικότητα. Την επιτυχία της δισκογραφικής αυτής δουλειάς ακολούθησε η τεράστια επιτυχία (με συμμετέχοντες όλους τους προαναφερόμενους καλλιτέχνες) της συναυλίας «Οι άγγελοι ζουν ακόμα στη Μεσόγειο» το καλοκαίρι του ’12 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας με την συμμετοχή 50.000 θεατών! Οντας ο Λαυρέντης ένας από τους πλέον καταξιωμένους Ελληνες τραγουδοποιούς και μουσικοσυνθέτες, ο τροβαδούρος του ελληνικού ροκ, μας παρουσιάζει εφέτος μία παράσταση «Εφ΄ όλης της ύλης». Παλιά και νέα τραγούδια που αγαπήθηκαν από όλους, συνδυάζονται επιτυχημένα πάντα με τη συμμετοχή του κοινού...
Η εντυπωσιακή Ζηνοβία Αρβανιτίδη σε αγαπημένες διασκευές και μελωδίες δίνει με τον δικό της τρόπο ένα διαφορετικό χρώμα στην παράσταση.
Την Πέμπτη στις 10 μ.μ. και την Παρασκευή στις 11 μ.μ. Είσοδος 15 ευρώ (με κρασί - μπύρα). Κρατήσεων 27210 88422, 6944 252619.


NEWSLETTER