Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013 11:14

Η Αναστασία Μουτσάτσου απόψε στο "Αερικό" (βίντεο)

Η γνωστή ερμηνεύτρια Αναστασία Μουτσάτσου θα εμφανιστεί σήμερα στις 9.30 μ.μ. στο "Αερικό" (στοά Λόντου) στην Καλαμάτα.

 

Η Αναστασία Μουτσάτσου  στα Βελανίδια Λακωνίας όπου και έμαθε τα παραδοσιακά τραγούδια ακούγοντας τα από τη μητέρα της.
 Σε ηλικία 15 ετών, εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της στον Πειραιά. Τελειώνοντας το σχολείο φοίτησε στο ωδείο του Κώστα Κλάβα παίρνοντας μαθήματα κιθάρας και φωνητικής. Με το τραγούδι άρχισε να ασχολείται μέσα από γκρουπάκια που έφτιαχνε με τους φίλους της.
 Επαγγελματικά άρχισε να τραγουδά το 1982 δίπλα στη Γλυκερία. Εμφανίστηκε σε διάφορους μικρούς χώρους μέχρι το 1989 όπου ξεκινάει την συνεργασία της  με την Αθηναϊκή Κομπανία για τρία περίπου χρόνια σε μουσικές σκηνές  και συναυλίες έως το 1991 που συναντιέται με τους Λαθρεπιβάτες και το Βασίλη Καζούλη στη μουσική σκηνή Contrast στην Ηλιούπολη.
 Το 1992 μπήκε στη δισκογραφία με τα "Κύματα - κρύσταλλα" ένα δίσκο με παραδοσιακά αιγαιοπελαγίτικα τραγούδια,του οποίου ενορχηστρωτής και παραγωγός ήταν ο Μιχάλης Νικολούδης ενώ εμφανίζεται στη μουσική σκηνή Μάσκες με τη Μαρίνα Σκιαδαρέση .
Δύο χρόνια αργότερα συνεργάστηκε με τους Γιώργο Ανδρέου,Νίκο Πορτοκάλογλου και Μανώλη Γαλιάτσο στο δίσκο της Μυστικά σημάδια»
Μετράει σπουδαίες συνεργασίες όπως με τη Χάρις Αλεξίου, τον Μανώλη Μητσιά, τον Παντελή Θαλασσινό, το Γεράσιμο Ανδρεάτο, το Νίκο Ξυδάκη ,τον Πέτρο Γαιτάνο, το Χρήστο Νικολόπουλο, τη Δήμητρας Γαλάνη, τον Λουδοβίκου των Ανωγείων, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Βασίλη Δημητρίου, την Πέμη Ζούνη, την Λένα Αλκαίου, τη Μαρίνα Σκιαδαρέση ,τον Νίκο Ζιώγαλα, το Γιάννη Χαρούλη και αρκετούς ακόμα, ενώ ακολουθούν αρκετοί προσωπικοί της δίσκοι και αρκετές συμμετοχές σε δουλειές συναδέλφων της.

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.