Τετάρτη, 15 Μαϊος 2013 07:30

Εκθεση φωτογραφίας του Κώστα Κορoμηλά για την Αρχαία Ιθώμη

Γράφτηκε από την
Εκθεση φωτογραφίας του Κώστα Κορoμηλά για την Αρχαία Ιθώμη

Εκθεση φωτογραφίας με θέμα την Αρχαία Ιθώμη και τίτλο "Ισως κάποτε να υπήρχε ζωή" ξεκινά στο "Luna Lounge" σήμερα από τον Κώστα Κορομηλά. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 8 μ.μ.

Τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν στην προσπάθεια του Γιώργου Λαζαρίδη για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Η έκθεση περιλαμβάνει 26 ασπρόμαυρες φωτογραφίες, οι οποίες θα πωλούνται σε μια καθαρά συμβολική τιμή.

Με τον τρόπο αυτό ο καλλιτέχνης θέλησε να συνδυάσει την αγάπη του ίδιου, αλλά και των πολιτών για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. 

Στη χθεσινή συνέντευξη που έγινε στο "Luna Lounge" ο συνιδιοκτήτης Γιάννης Γκαϊτατζής είπε πως η πρόταση του Κ. Κορομηλά έγινε αμέσως δεκτή, αφού έχει έναν τόσο ιδιαίτερο σκοπό. Η έκθεση θα διαρκέσει μια εβδομάδα.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λαζαρίδης ευχαρίστησε τους διοργανωτές και κάλεσε του Καλαματιανούς να δουν την έκθεση από κοντά. Οπως είπε ο ίδιος σε ερώτηση της "Ε", η Πολιτεία δεν είθισται να στηρίζει οικονομικά τους αθλητές των Παραολυμπιακών αγώνων, γι' αυτό και οι ίδιοι πρέπει να βρουν χορηγούς.

Οι αγώνες θα γίνουν το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Γ.Σαρ. 


NEWSLETTER