Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 21:15

4-6 Αυγούστου το φεστιβάλ μπύρας στην Καλαμάτα

Τρεις μέρες γεμάτες με ελληνική χειροποίητη μπύρα, απολαυστικό street food, συναυλίες και θετική ενέργεια. Το 3rd Peloponnese Beer Festival 2023 θα βρίσκεται στις 4-6 Αυγούστου στην Καλαμάτα. Το φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του στις 19:00 και θα γίνει στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας (Κυκλ. Αγωγής).

Το Peloponnese Beer Festival είναι μοναδικό στην Ελλάδα και είναι αφιερωμένο στους Έλληνες παραγωγούς μπύρας. Πρόκειται για μια γιορτή επιχειρηματικότητας, ένα φεστιβάλ ζύθου, γεύσεων και μουσικής! Συμμετέχουν σε αυτό αποκλειστικά Ελληνικές Ζυθοποιίες με περισσότερες από 250 ετικέτες χειροποίητης μπύρας. Lager, Stout, Pale Ale, IPA, Porter, Pilsner.. Παράλληλα θα υπάρχει απολαυστικό street food,και με vegan επιλογές. Καθώς και διασκέδαση με διαφορετικά μουσικά σχήματα κάθε βράδυ.

“Στο Peloponnese Beer Festival, πιστεύουμε πως η χειροποίητη μπύρα είναι τρόπος ζωής και όχι απλά ένα ποτό. Συνδυάζοντας τις διακοπές στην Καλαμάτα με το Peloponnese Beer Festival, μπορείτε να απολαύσετε μια πραγματικά καθηλωτική καλοκαιρινή εμπειρία. Είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε τα όμορφα τοπία της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής, διασκεδάζοντας και δημιουργώντας νέες αναμνήσεις”, αναφέρουν οι διοργανωτές.

To 3rd Peloponnese Beer Festival τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η πρώτη μέρα Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023 ανοίγει με τις μουσικές μπάντες Dr Atomic Band και 48ORES ft Lukia και ξεκινά ένα μεγάλο πάρτυ με funk, soul, blues, disco, house kai όλα τα είδη της μουσικής που έχουν αγαπήσει άνθρωποι κάθε εθνικότητας, ηλικίας και ιδιοσυγκρασίας. 

Τη δεύτερη μέρα Σάββατο 5 Αυγούστου 2023 το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις μουσικές μπάντες ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ BAND & ΚΟΥΠΕΣ BAND.

Έντεχνη, pop rock μουσική σκηνή, αλλά και παραδοσιακά ακούσματα με το κλαρίνο και τη γκάιντα να πρωταγωνιστούν αποδοσμένα σε ροκ ρυθμούς!

Η τρίτη μέρα Κυριακή 6 Αυγούστου, ολοκληρώνεται με τους αγαπημένους KOZA MOSTRA, το πιο σημαντικό και αντιπροσωπευτικό ethnic-rock συγκρότημα.  Γνωστοί για την επανασύσταση της παραδοσιακής, λαϊκής και ρεμπέτικης του μεσοπολέμου μουσικής φιλτραρισμένης μέσα από ska, rock, punk ηχοχρώματα και αναδεικνύοντας το πόσο σύγχρονη και επίκαιρη μπορεί να είναι τελικά η παράδοση και η κουλτούρα μας. Βασικό χαρακτηριστικό των συναυλιών τους αποτελεί η ενέργεια που βγάζουν επί σκηνής κάτι που ξεσηκώνει μέχρι και τα πιο “δύσκολα” κοινά, δημιουργώντας ένα πάρτυ σε κάθε τους εμφάνιση.

Open act: Εισαγγελέας

* Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, το Αστικό ΚΤΕΛ Καλαμάτας θα έχει δρομολόγια για τις μέρες του 3rd Peloponnese Beer Festival 2023 κάθε 15λεπτά, από την οδό Κρήτης: - στη στάση της πρώην σχολής Παπαφλέσσα και - στην στάση απέναντι από το Λιμενικό Πάρκο Καλαμάτας. Η έναρξη των δρομολογίων θα είναι από 19:00 έως 00:30. Όλοι όσοι θέλουν μπορούν να φτάσουν στις συγκεκριμένες στάσεις με τα υφιστάμενα δρομολόγια των γραμμών 1, 2, 7 και 8 και να συνεχίσουν Πάντα με το ίδιο εισιτήριο! Στην επιστροφή από το φεστιβάλ προς την πόλη θα υπάρχουν λεωφορεία που θα εξυπηρετούν προς όλους προορισμούς.

(Για περισσότερες πληροφορίες https://peloponnesebeerfestival.gr/. Εισιτήρια viva.gr).