Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 08:00

Παπακωνσταντίνου, Χαρούλης και άλλα σημαντικά ονόματα στο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας στον Αρι

Γράφτηκε από την

 

Τους δημοφιλείς καλλιτέχνες Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Χαρούλη θα υποδεχτεί το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας στον Άρι.

Το δημοφιλές Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας επιστρέφει για 14η χρονιά στον πολυχώρο του ΑΣΟ Παμίσου, δίπλα ακριβώς στο γραφικό ποτάμι και φράγμα Παμίσου, από τις 26 έως τις 28 Ιουλίου. Όπως τονίζεται από τους διοργανωτές, με την υποστήριξη αξιόλογων καλλιτεχνών και εκδηλώσεων, το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στο κοινό.

«Φέτος, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μουσική από κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων που προσφέρονται κατά μήκος του φεστιβάλ» σημειώνεται στην περιγραφή του event. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή φέτος συγκαταλέγονται οι: Anser, Εθισμός, Θραξ Πανξ, Ιουλία Καραπατάκη, Πέτρος Μάλαμας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Παύλος Παυλίδης, Μαρίνα Σπανού, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης και Γιάννης Χαρούλης.

«Εκτός από τη μουσική, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, όπως δραστηριότητες και μπάνιο στο ποτάμι, αναρρίχηση, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις, γκράφιτι, ολοήμερα πάρτι, bazaar, εργαστήρια για παιδιά, χορευτικά workshops και πολλά άλλα. Επισκεφθείτε το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας και ανακαλύψτε τη μαγεία της μουσικής και της τέχνης σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές στο κάλεσμά τους.