Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015 14:02

"Καλοκαιρινό βιμπράτο" την Πέμπτη στην Κορώνη

"Καλοκαιρινό βιμπράτο" την Πέμπτη στην Κορώνη

Το Φεστιβάλ Τεχνών Κορώνης συνεχίζεται την Πέμπτη στις 9.30 μ.μ. στον αύλειο χώρο της Παναγίας Ελεήστριας με το ρεσιτάλ βιολιού "Καλοκαιρινό βιμπράτο".

Παίζουν οι: Ιωάννα Γαϊτάνη (βιολί), Χαράλαμπος Γαϊτάνης, Διονύσης Μαλλούχος (πιάνο). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Arcangelo Corelli, Georg Friedrich Händel, Alessandro Marcello, Giuseppe Tartini, Jenő Hubay, Frederic Chopin, Franz Liszt, Robert Schumann, Béla Bartók, Pablo de Sarasate.
Η Ιωάννα Γαϊτάνη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Από έξι ετών άρχισε μαθήματα φλάουτου, χορωδίας και Μουσικής Θεωρίας. Δώδεκα ετών ξεκίνησε παράλληλα και βιολί. Το 2004 πήρε το Δίπλωμα βιολιού στην Αθήνα με βαθμό άριστα παμψηφεί και Α΄ Βραβείο.
Ο Χαράλαμπος Γαϊτάνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Μαθήματα πιάνου άρχισε το 1989 στο Ωδείο Αγίου Στεφάνου Αττικής. Το 1995 κατατάχτηκε στην Ανωτέρα Σχολή στο Ωδείο της Μουσικής Εταιρίας Αθηνών. Καθηγητές του οι Γιάννης Ιωαννίδης, Ναταλία Μιχαηλίδου, Uwe Matschke, Τάσος Πάπας.
Ο Διονύσης Μαλλούχος είναι ένας μουσικός με πολύπλευρη δραστηριότητα. Ως πιανίστας δίνει ρεσιτάλ στις σημαντικότερες αθηναϊκές αίθουσες και σε πολυάριθμα φεστιβάλ σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, έχει συνεργασία με σημαντικούς σολίστ σε ποικίλα προγράμματα μουσικής δωματίου, είναι μέλος του συνόλου «Επτάηχον», ενώ έχει συμπράξει ως σολίστ με ελληνικές και ξένες ορχήστρες. Διδάσκει πιάνο στο Αττικό Ωδείο από το 1991 και είναι συντονιστής του μεταδιπλωματικού κύκλου σπουδών «Μουσική Χωρίς Σύνορα».