Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 21:26

«Ονειρα χρυσαφένια, όνειρα τενεκεδένια» από την Αυτοσχέδια Σκηνή Καλαμάτας

Την παιδική παράσταση «Ονειρα χρυσαφένια, όνειρα τενεκεδένια» της Ιφιγένειας Κυριώ ανεβάζει αυτό το μήνα η Αυτοσχέδια Σκηνή Καλαμάτας. Η έναρξη έχει προγραμματιστεί για τις 14 Νοεμβρίου και οι παραστάσεις θα δίνονται καθημερινά - πρωινές ώρες για τα σχολεία.

Σχετικά με το έργο: Πόσα ωραία πράγματα μπορεί να χαρίσει μια ιστορία! Μπορεί να σε κάνει να γελάσεις, να διασκεδάσεις, ίσως να νιώσεις στην καρδιά μια λύπη, που και αυτή στο τέλος θα μοιάζει με χαρά. Μπορεί να σε μαγέψει, να σε ταξιδέψει στα πέρατα του ουρανού και στις γειτονιές του κόσμου. Μπορεί να σε μεταμορφώσει σε άρχοντα και βασιλιά, σε αετό και σε σπουργίτι. Πάντα, όμως, θα σου θυμίζει, πόσο όμορφο είναι ν’ αγαπάς και να παραμένεις άνθρωπος. Καλό ταξίδι! Τα καραβάκια με τα χρυσαφένια και τενεκεδένια όνειρα σεργιανίσουν το κοινό στον κόσμο της αγάπης και της ελευθερίας!

Η παράσταση θα παιχτεί στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής. Για σχολεία εκτός Καλαμάτας μπορεί να μεταφερθεί στο χώρο του σχολείου. Για πληροφορίες: 27215 50787 και 6908-676277.

Η τιμή εισιτηρίου είναι: για τους ενήλικες 10 ευρώ, για τα παιδιά 7 ευρώ. Για κλεισμένες παραστάσεις για τα σχολεία: 4 ευρώ.

Η σκηνοθεσία είναι της Μαρίας Σκαφιδά, βoηθός σκηνοθέτη ήταν η Μαίρη Γεωργιοπούλου. Παίζουν οι: Xρυσαυγή Καφοπούλου, Ζωή Γεωργιλέα. Τα σκηνικά - κοστούμια επιμελήθηκε η Mαρία Σκαφιδά, το grafic design ο Hλίας Κουρούπης, τις φωτογραφίες ο Tασος Βαμβακάς.