Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 17:47

Εκθεση στη Μεθώνη για τα κάστρα της Ευρώπης 

Εκθεση στη Μεθώνη για τα κάστρα της Ευρώπης 

Η Μεθώνη θα φιλοξενήσει τον ερχόμενο Αύγουστο, από τις 5 μέχρι και τις 17 του μήνα, την έκθεση της ειδικής σειράς γραμματοσήμων “Europa”, που το φετινό θέμα της είναι τα κάστρα της Ευρώπης -μεταξύ των οποίων απεικονίζεται και το Κάστρο της Μεθώνης.

Η οργάνωση της εν λόγω έκθεσης -με τίτλο "Κάστρα της Ευρώπης μέσα από τα Γραμματόσημα"- ήταν και το αντικείμενο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Πύλου, μεταξύ του δημάρχου Πύλου – Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, εκπροσώπων των ΕΛΤΑ, καθώς και του Συλλόγου Φίλων Κάστρου Μεθώνης.

Στη συνάντηση με τον δήμαρχο μετείχαν ειδικότερα, όπως γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωσή του ο δήμος, ο διευθυντής Φιλοτελισμού των Ελληνικών Ταχυδρομείων Γιώργος Ντζούρας, ο τομεάρχης μάρκετινγκ Νίκος Απέργης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κάστρου Μεθώνης Γιάννης Μπίρης.

Για “ουσιαστικές εκδηλώσεις, που στοχεύουν στην ενημέρωση των πολιτών σε θέματα που άπτονται της πολύτιμης πολιτισμικής μας κληρονομιάς” έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Δ. Καφαντάρης, εκφράζοντας παράλληλα ικανοποίηση για τη συνεργασία του με την πρόεδρο των Ελληνικών Ταχυδρομείων Ευφροσύνη Σταυράκη -με πρωτοβουλία της οποίας γίνεται η έκθεση, σύμφωνα με τον δήμαρχο.