×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/25757
Πέμπτη, 09 Μαϊος 2013 19:49

Η Ελένη Σουμή στην έκθεση "Μιλώντας για το μέλλον"

Γράφτηκε από την

 

Στη μεγάλη εικαστική έκθεση «Μιλώντας για το μέλλον» μετέχει με έργο της η Καλαματιανή καλλιτέχνης Ελένη Σουμή. 

Την έκθεση διοργανώνουν, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και η Μικρή Αρκτος, από την Τρίτη 14 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα».

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση, ίσως να μην προτείνουν ολοκληρωμένους στρατηγικά αντίποδες στη σαρωτική δύναμη των κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντολογικών αλλαγών που καθημερινά συντελούνται, στρέφουν ωστόσο το βλέμμα σε προτάσεις που οδηγούν στην εγρήγορση, τη συμπόρευση, την αυτοβελτίωση.

Αναφερόμενοι στο «Μέλλον» μιλούν για τη δυσχέρεια του παρόντος, αλλά ταυτόχρονα για τις προοπτικές του μέλλοντος: καταμεσής ενός δύσβατου αστικού σύμπαντος και ενός βεβαρημένου φυσικού περιβάλλοντος, μεσούσης μίας συνθήκης όπου η ατομική ανθρώπινη υπόσταση δοκιμάζεται τόσο σε παγκόσμια όσο και σε τοπική κλίμακα, η έκθεση επιχειρεί να κοιτάξει κατάματα τη βασική μονάδα μέτρησης του κόσμου: τον άνθρωπο. Με την ευκαιρία της έκθεσης αναμένεται να κυκλοφορήσει κατάλογος με τα έργα των καλλιτεχνών. 

Επιμέλεια: Ιρις Κρητικού. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τρίτη στις 8 μ.μ. στην οδό Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης στο Θησείο. Ωρες λειτουργίας: Τρίτη έως Σάββατο 10 - 8 μ.μ., Κυριακή 10 - 2 μ.μ.

 

Έκθεση εικόνων

{gallery}25757{/gallery}