Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 08:49

Γιάννης Κώτσιαρης: Ο Καλαματιανός που φωτογραφίζει το “Survivor” (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον
Γιάννης Κώτσιαρης: Ο Καλαματιανός που φωτογραφίζει το “Survivor” (φωτογραφίες)

Σχεδόν 9.000 χλμ. μακριά από την Ελλάδα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Καλαματιανός φωτογράφος Γιάννης Κώτσιαρης.

Βρίσκεται στον Αγιο Δομίνικο, όπου εργάζεται για την εταιρεία Acunmedia, που έχει αναλάβει την παραγωγή του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού "Survivor”.

"Οι πρώτες εντυπώσεις είναι φανταστικές. Τα τροπικά τοπία με τους τεράστιους φοίνικες είναι κάτι μοναδικό. Το κλίμα είναι τροπικό και εκεί που έχει ήλιο για μαύρισμα, ξαφνικά πιάνει μπόρα. Τέτοιες εναλλαγές μπορεί να έχει 3-4 φορές μέσα στην ίδια ημέρα και για αυτό είμαστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή στην παραγωγή” τονίζει μιλώντας στην “Ε” ο Γιάννης Κώτσιαρης.

Ο Μεσσήνιος φωτογράφος εργάζεται στο κομμάτι της εικονοληψίας και της φωτογραφίας στην παραγωγή του “Survivor 2” και καλύπτει κατά κύριο λόγο την ομάδα των “Διασήμων”.

Πώς όμως ο Γιάννης βρέθηκε σε μία τόσο μεγάλη παραγωγή; Ο ίδιος μιλώντας στην “Ε” εξήγησε: “Εμαθα ότι χρειάζονται άτομα ως καμεραμάν και πέρασα μια συνέντευξη μέσω Skype στα Αγγλικά. Ετσι έκλεισε η συμφωνία”.

Το ελληνικό “Survivor 2” βρίσκεται ακόμα στην πρώτη του εβδομάδα και αναμένεται να διαρκέσει για ακόμα 5 μήνες. Ο Γιάννης Κώτσιαρης θα είναι παρών καθόλη αυτή την περίοδο στη μακρινή Δομινικανή Δημοκρατία ως μέλος αυτής της παραγωγής πολλών εκατομμυρίων, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες για τη συνέχεια της καριέρας του και εκπροσωπώντας με τον δικό του τρόπο τη Μεσσηνία στην Καραϊβική, όπου εργάζεται με εκατοντάδες άτομα από πολλές χώρες του κόσμου.

”.


NEWSLETTER