Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 17:58

Ανδραβίδα: Νεκρός από δηλητηρίαση 49χρονος που έτρωγε από τα σκουπίδια

Γράφτηκε από την
Ανδραβίδα: Νεκρός από δηλητηρίαση 49χρονος που έτρωγε από τα σκουπίδια

Ούτε ένα πιάτο φαί δεν μπορούσε να εξασφαλίσει ένας 49χρονος Βούλγαρος που διέμενε στην περιοχή της Ανδραβίδας και βρέθηκε νεκρός χθες το απόγευμα. Το ψωμί της ξενιτιάς αποδείχθηκε όχι απλά πικρό, αλλά φαρμακερό, καθώς ο άτυχος μετανάστης, αναζητούσε την τροφή του στα σκουπίδια και σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, πέθανε από οξεία τροφική δηλητηρίαση. 

 

Ο 49χρονος εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής νεκρός σε μια καλύβα που διέμενε έξω από την πόλη της Ανδραβίδας, από έναν Έλληνα που περνούσε από το σημείο. Η έντονη δυσοσμία, προκάλεσε το ενδιαφέρον του να δει από πού προέρχεται αυτή και έτσι βρήκε νεκρός τον Βούλγαρο μέσα στο κατάλυμά του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του 49χρονου εκτιμάται πως έχει επέλθει τουλάχιστον 48ώρες πριν.

Ο χώρος της καλύβας ήταν σε κακή κατάσταση με υπολείμματα τροφής μουχλιασμένα και εκατοντάδες έντομα τριγύρω. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος αναζητούσε εργασία χωρίς όμως να καταφέρει να βρει, ούτε περιστασιακά μεροκάματα. Έτσι προσπαθώντας να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό, αναζητούσε υπολείμματα τροφών στα σκουπίδια και στους κάδους της πόλης.

Η πείνα και η ανέχεια τον οδήγησαν στον θάνατο. Πέθανε μακριά από την πατρίδα του που άφησε πίσω αναζητώντας μια καλύτερη τύχη, σε μια δεύτερη πατρίδα, πολύ πιο πεινασμένος, ταλαιπωρημένος και χωρίς ελπίδα.

Πηγή: ilialive.gr


NEWSLETTER