Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 11:48

Καμμένος: Έτοιμοι για τη Δικαιοσύνη δύο φάκελοι για εξοπλιστικά

Γράφτηκε από την
Καμμένος: Έτοιμοι για τη Δικαιοσύνη δύο φάκελοι για εξοπλιστικά

Δεσμεύτηκε να «ανοίξουν όλες οι υποθέσεις» - Ένα μικρό κράτος, όπως η Ελλάδα, κατάφερε να απομονώσει τον Σόιμπλε και τη Γερμανία

 

Εξελίξεις στη διερεύνηση υποθέσεων που αφορούν σε εξοπλιστικά προγράμματα προανήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Ο ίδιος, σε συνέντευξή του στο ρ/σ του Alpha υποστήριξε ότι «για τουλάχιστον δύο φακέλους είμαστε έτοιμοι να τους στείλουμε στη δικαιοσύνη», δεσμευόμενος ότι «θα ανοίξουν όλες οι υποθέσεις».

Αναφερόμενος στα διακινούμενα σενάρια περί εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι «δεν θα βγούμε μόνοι μας από το ευρώ και να τους χαρίσουμε ό,τι έχουμε δώσει μέχρι στιγμής», ενώ όσον αφορά στις αφόρητες πιέσεις που ασκούνται στη νέα ελληνική κυβέρνηση, τόνισε ότι «υπάρχουν μες το σύστημα κάποιοι που υπηρετούν τη λογική ότι είτε η Ελλάδα θα υποχωρήσει, είτε θα τους ανατρέψουμε».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρόσθεσε: «Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απομονώθηκε. Είναι η πρώτη φορά που ένα μικρό κράτος, αλλά ισότιμο, έβαλε τη Γερμανία στο πλάι». 

Πηγή: protothema.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER