Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 10:16

Απάντηση στην αντιπολίτευση και στον Τύπο

Γράφτηκε από την
Απάντηση στην αντιπολίτευση και στον Τύπο

 

 

Της Πιπίνας Π. Κουμάντου

Προέδρου του ΕΣ της Δ.Κ. Βιβλιοθήκης - πολιτευτή Ν.Δ.

Κατανοώ την αγωνία του ΜέΡα 25 και της αντιπολίτευσης εν γένει καθώς και του Τύπου (ηλεκτρονικού και έντυπου) που τη στηρίζει, να βρουν κάτι να πουν για να ασκήσουν αντιπολίτευση στην υπουργό Παιδείας και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν μπορούν να ανεχτούν την επιτυχημένη αντιμετώπιση της πανδημίας, δεν μπορούν να ανεχτούν τα 15 εκ. ευρώ χρηματοδοτήσεων ΕΣΠΑ και δωρεών στα σχολεία για την τεχνολογική τους ενίσχυση, υποφέρουν με τα 36 εκ. λεπτά τηλεκατάρτισης που πραγματοποιήθηκαν στους μήνες της καραντίνας και με το ότι οι εκπαιδευτικοί μας τα κατάφεραν σε χρόνο ρεκόρ. 

Συνεχίζουν να επενδύουν στη διαστρέβλωση των όσων έγραψα, επιδιώκουν το μίσος και την πρόκληση διχασμού για να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες από τον στόχο της ανασύστασης των δυνάμεών τους και της ανάπτυξης του τόπου μας.

Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι να τους ακολουθήσουμε.

Κοιτάμε μπροστά και οδηγούμε τα παιδιά μας στην εκπαίδευση του 21ου αιώνα.

Και μια διευκρίνιση: Ολες οι θέσεις του Εφορευτικού Συμβουλίου είναι τιμητικές και άμισθες (αυτός είναι άλλωστε και ο κύριος λόγος για τον οποίο δέχτηκα τον διορισμό μου). Για τα περί διαδικασιών κ.λπ. αποριών που έχει η κ. βουλευτής, την προτρέπω να διαβάσει τον Ν. 3149/2003 (δημόσιες βιβλιοθήκες) και θα δει πως ό,τι προβλέπεται εκεί τηρήθηκε στο ακέραιο και ότι σίγουρα δεν προβλέπονται εκλογές και υποψήφιοι.


NEWSLETTER