Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 23:16

Ουδείς ένοχος για τις παροχές προς Φουρθιώτη;

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με συμπαθάτε κ. Πρόεδρε, αλλά κάτι δεν πάει καθόλου καλά στην αυλή σας.

Διαβάσατε, υποθέτω, όσα δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης σας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στη Βουλή, Γιάννης Βρούτσης, σε κυριακάτικη εφημερίδα για τον Φουρθιώτη. Αλλά ας πάμε με τη σειρά.
* Του δώσατε άφθονο χρήμα για… αθέατες ιστοσελίδες, τάχα για τις υπηρεσίες ενημέρωσης των πολιτών την περίοδο του μηνύματος «Μένουμε σπίτι», όταν πραγματικοί εκδότες που πασχίζουν να κρατήσουν στη ζωή τα έντυπά τους πληρώνοντας συνεργάτες, δεν έλαβαν τέτοια ποσά.
* Του δώσατε πολυπληθέστατη φρουρά αστυνομικών να τον φυλά επί 24ωρο στην κατοικία του στον Διόνυσο, στην έδρα των δεκάδων -εικονικών κατά το πλείστον- εταιρειών του στα Μελίσσια, αλλά και κατά τις μετακινήσεις του, για τις οποίες του διαθέσατε κρατικό τεθωρακισμένο όχημα τύπου τζιπ. Και ναι μεν αναγκασθήκατε να πάρετε πίσω, με εντολή Χρυσοχοΐδη, αυτή την προκλητική προσφορά στο άτομο που αναδείχθηκε ως «μάνατζερ» περίφημης καλλιτέχνιδος «ερωτικών ταινιών» -τσόντες τις λένε στο χωριό μου και τον τοιούτο «μάνατζερ» τον λένε τσάτσο- αλλά δεν μάθαμε ποτέ ποιος και γιατί έδωσε αυτή την εντολή. Όπως δεν μάθαμε αν κάποιος φιλοτιμήθηκε να παραιτηθεί ή αν τον «σουτάρατε».
Όλα αυτά ενώ γνωρίζατε το «ποιόν» του. Ότι είχε ήδη αποσπάσει «παράσημα» για δραστηριότητα που περιγράφεται μόνο με μια λέξη: απάτη. Όπως οι διαδοχικές αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που επέβαλαν πρόστιμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και τελικώς την απαγόρευση των εκπομπών του λόγω συστηματικής εξαπάτησης των αφελών από τις δήθεν «προσφορές» του.
Γνωρίζατε από το εξαιρετικό ρεπορτάζ της Ελίζας Τριανταφύλλου στο συνδρομητικό Insidestory, ήδη από τον Σεπτέμβριο, για τις περίεργες εταιρείες του (π.χ. εκείνες με τα κλεψίτυπα ονόματα MegaTV, SkyTV, AntennaTV, AmazonEshop), στις οποίες εμφανίζονται ως διαχειρίστριες δύο Γεωργιανές παραδουλεύτρες του, μία από τις οποίες εμφανίζεται να έχει «καταθέσει ολοσχερώς σε μετρητά» το απίστευτο κεφαλαίο του ενός δισεκατομμυρίου!
Αναρωτιέμαι: Αυτά που τώρα περιγράφει ο Βρούτσης για την απάτη με την εμφάνιση εικονικού μισθού του Φουρθιώτη και συνεργατών του, ύψους 80.000, προκειμένου να πάρει το 60% από το Δημόσιο μέσω του προγράμματος «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» και τους τραμπουκισμούς του στο υπουργείο όταν του αρνήθηκε το…χατίρι, εσάς δεν σας τα είχε πει ποτέ;
Δεν ξέρω τι θα κάνει η δικαιοσύνη. Εσείς δεν πρέπει να ξεψαχνίσετε την αυλή σας;

giorgis@massavetas.gr