Η τροφή ήταν κάποτε απόλυτα συνδεδεµένη µε τις εποχές του χρόνου, τη γη και τον ήλιο. Η κουζίνα κάποτε ήταν γεµάτη αυθεντικές, δυνατές γεύσεις: δηµιουργικά λιτή η καθηµερινή, ευφάνταστη η…
Μισό ιταλικό μισό ελληνικό στην έμπνευσή του, δίνει μια άλλη διάσταση στον χαλβά του μπακάλη, που τελικά με την έντονη ταχινένια γεύση του, πρωταγωνιστεί στον ουρανίσκο.
Δεν τη λένε άδικα υπερτροφή. Η πρωτεΐνη της κινόα πλησιάζει σε αξία αυτή του κόκκινου κρέατος, η θρεπτική της αξία είναι τεράστια, είναι εύπεπτη, ταιριάζει και στους δυσανεκτικούς στη γλουτένη…