Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 18:44

Απόφαση τώρα και για τους ψεκασμούς!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)
Απόφαση τώρα και για τους ψεκασμούς!

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας σε συνεδρίασή του αναμένεται να πάρει θέση για το μεγάλο ζήτημα του αεροψεκασμού με τα γνωστά χημικά που μας κρατούν σε καταστολή και μας μετατρέπουν σε ηλιθίους!

Κίνηση πολιτών η οποία πιστεύει ότι μας ψεκάζουν έχοντας μαζί της «επιστημονικές εισηγήσεις» για το θέμα, θα ζητήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο να λάβει απόφαση απαγόρευσης πετάγματος αεροπλάνων πάνω από τον εναέριο χώρο της Καλαμάτας. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής αρχής θα ζητήσουν να γίνει μία επιστημονική ημερίδα για να καταδειχθεί ότι δεν μας ψεκάζουν, μια μερίδα της αντιπολίτευσης θα ταχθεί υπέρ του αιτήματος της απαγόρευσης χρήσης του εναέριου χώρου της Καλαμάτας για να γλιτώσουμε τον ψεκασμό, ενώ μια άλλη σοβαροφανής θα ταχθεί με την απαγόρευση, με το επιχείρημα ότι οι αεροπορικές εταιρείες δεν πληρώνουν δημοτικά τέλη! Δεν θα βρεθεί τελικώς ούτε ένας δημοτικός σύμβουλος να αντισταθεί στη θεωρία συνωμοσίας του… ψεκασμού.

Με δόξα και τιμή θα απαγορεύσουν λοιπόν τη χρήση του εναέριου χώρου στα αεροσκάφη για να μην προκληθεί βλάβη στην υγεία των κατοίκων και στα έσοδα του δήμου. Τώρα θα μας πείτε: Αν δεν πετάνε αεροπλάνα πώς θα έρθουν τουρίστες; Αν δεν υπάρχουν σύγχρονες τεχνολογίες πώς θα ανταγωνιστεί μία περιοχή αυτά που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο; Αυτά είναι διλήμματα που τα θέτει «η παγκόσμια συνωμοσία της νέας τάξης πραγμάτων που θέλει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των πολυεθνικών»! Εμπρός αδέρφια στην εποχή του αραμπά και του φόρου στην είσοδο της πόλης! Μορφωμένοι και αμόρφωτοι, προοδευτικοί και συντηρητικοί, φασίστες και κομμουνιστές, όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα: Μας ψεκάζουν!

Αυτό που μπορούμε πλέον να επισημάνουμε είναι ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της απλής αναλογικής στην Καλαμάτα είναι μακράν το πλέον απολίτικο, λιποβαρές και αναχρονιστικό της Μεταπολίτευσης. Η απόφαση για το 5G και η υιοθέτηση συνωμοσιολογικών θεωριών είναι ο ορισμός της γραφικότητας, αλλά είναι ταυτόχρονα και απολύτως ενδεικτική για το τι θα ζήσουμε τα επόμενα χρόνια σε τοπικό επίπεδο.

panagopg@gmail.com

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 17:28

NEWSLETTER