Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 22:22

Ο... Μυστικός Δείπνος του δημάρχου Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο... Μυστικός Δείπνος του δημάρχου Καλαμάτας

 

Αν και κάποιοι έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν... Μυστικό Δείπνο, αφορμή για το τραπέζωμα του δημάρχου Καλαμάτας προς τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ήταν το κέρασμα για τον πρόσφατο γάμο του γιου του, Ηλία.

Οπως συνηθίζεται φυσικά σε αυτές τις περιπτώσεις, το κλίμα ήταν ευχάριστο, αλλά δύσκολα δεν θα υπήρχε πολιτική συζήτηση στο τραπέζι. Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος ζήτησε από τους συμβούλους του σιγά σιγά να ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις τους σχετικά με το πολιτικό τους μέλλον, όσον αφορά τον Δήμο Καλαμάτας - με τον ίδιο πάντως να μην ανοίγει ευθέως για μία ακόμα φορά τα χαρτιά του.

Δεν πρέπει όμως να περάσει απαρατήρητο αυτό που φέρεται να είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού, πως αν εφαρμοστεί “η απλή αναλογική του ΣΥΡΙΖΑ” δεν ξέρει αν μπορεί να είναι υποψήφιος, καθώς “πώς θα μπορέσει να διοικηθεί ο δήμος;”.

Η πορεία θα “φωτίσει” φυσικά τις προθέσεις του κ. Νίκα για το πολιτικό του μέλλον, που όπως έχουμε γράψει και πρόσφατα ο ίδιος θα ζυγίσει τις καταστάσεις για το αν θέλει να επιχειρήσει παραμονή στην οδό Αθηνών ή να μετακομίσει προς Τρίπολη ή... Αθήνα.

Αυτό που επίσης θα φανεί στο μέλλον είναι εάν το τραπέζι της Δευτέρας ήταν Μυστικός Δείπνος υπό την έννοια της παρουσίας κάποιου... Ιούδα μεταξύ των συνδαιτυμόνων.

Το τραπέζι μόνο μυστικό δεν ήταν πάντως, αφού αρκετοί σύμβουλοι μοιράστηκαν τις selfies τους στα social media. Εγινε “Στου Κώστα” στον Μπουρνιά, μία ταβέρνα που ο δήμαρχος επισκέπτεται συχνά και με την οικογένειά του.


NEWSLETTER