Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 21:23

Υποσχέσεις παλαιοκομματικές από το παρελθόν

Γράφτηκε από τον

Υποσχέσεις παλαιοκομματικές από το παρελθόν

 

Τέτοια προεκλογική πλειοδοσία και μάλιστα με τη μορφή ζωντανής δημόσιας αντιπαράθεσης μπροστά σε τόσο κόσμο, δεν είχα ξαναζήσει.

Στη γιορτή της ψαρόσουπας, το βράδυ της Κυριακής, στο πάρκο του “Πανελληνίου” στο λιμάνι της Καλαμάτας ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους του “Αιόλου” για την κατεδάφιση των σημερινών άθλιων εγκαταστάσεων “που μας πληγώνουν” και την αντικατάστασή τους με σύγχρονα κτήρια, μέσω της επικαιροποίησης του μάστερ πλαν. Είναι ένα θέμα που απασχολεί το δήμο και την πόλη και ο κ. Νίκας έχει αναφερθεί αρκετές φορές, με αφορμή το μάστερ πλαν για το λιμάνι.

Αρχικά ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης απάντησε με το καταδυτικό πάρκο και κάλεσε τον “Αίολο” “στην ανάληψη κοινής πρωτοβουλίας για τη δημιουργία καταδυτικού πάρκου που θα φέρει μια καινούργια ποιότητα τουρισμού στην περιοχή”.

Ομως, αυτό δεν έφθανε και ο περιφερειάρχης “χτύπησε” τον αντίπαλό του στην Περιφέρεια στο θέμα που έθεσε και υποσχέθηκε στους εκπροσώπους του “Αιόλου”, ως κλασικός εκπρόσωπος του πολιτικού συστήματος του παρελθόντος, πως θα τους βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούν για τη βελτίωση των χώρων τους, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ούτε η κυβέρνηση, όπως υποστήριξε. Λες και απευθυνόταν στην αγορά σε πελάτες και σαν “κράχτης” πωλούσε καλύτερο εμπόρευμα.

Εχει χρήματα ο κ. Τατούλης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και επιχειρεί να υποσχεθεί ό,τι μπορεί προεκλογικά, λες και απευθύνεται σε ιθαγενείς. Πρόκειται για παλαιοκομματικές τακτικές που δεν συγκινούν πλέον, καθώς έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση του κόσμου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 18:28
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το ΚΙΝΑΛ “φρένο” στον Τατούλη; Μικρά όνειρα... »