Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 08:05

Ο Τατούλης διεκδικεί και ρόλο... εθνάρχη

Γράφτηκε από τον

Ο Τατούλης διεκδικεί και ρόλο... εθνάρχη

Ρόλο εθνάρχη φαίνεται ότι διεκδικεί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, δηλώνοντας ότι είναι «ιστορικά επιβεβλημένες για τη χώρα οι συνεργασίες των πολιτικών αρχηγών και των πολιτικών κομμάτων».

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι, ενώ ο κ. Τατούλης ζητάει από τα κόμματα να συνεργαστούν, ο ίδιος στο Περιφερειακό Συμβούλιο δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει ούτε το μίνιμουμ της συναίνεσης των άλλων παρατάξεων, αφού ο ίδιος επιτίθεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Η πολεμική ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο δεν εμπόδισε τον κ. Τατούλη να δηλώσει κατά τη διάρκεια του εορτασμού της επετείου της Αλωσης της Τριπολιτσάς: «Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, όλα τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η χώρα απαιτεί συνεργασίες. Ας αφήσουν τους εγωισμούς κατά μέρος. Ας βρουν τρόπο επικοινωνίας. Αυτό το επιβάλλουν οι ιστορικές συνθήκες. Αυτή είναι και η απαίτηση όλου του κόσμου».

Εχει επίσης ενδιαφέρον ότι ο κ. Τατούλης δήλωσε και ότι «ο εγωισμός, η αλαζονεία, το δοβλέτι της εξουσίας δεν μπορούν συνεχώς να τρώνε τις σάρκες των απλών πολιτών αυτού του λαού και αυτού του έθνους».

Θ.Λ.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 10:14