Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 13:45

Εξαδάκτυλος: Μπορούμε να αποκλείσουμε το 4ο κύμα μέσω του εμβολιασμού (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Εξαδάκτυλος: Μπορούμε να αποκλείσουμε το 4ο κύμα μέσω του εμβολιασμού (Βίντεο)

Για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων αλλά και τους εμβολιασμούς μίλησε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε ότι για να κερδίσουμε την ελευθερία μας θα πρέπει να εμβολιαστούμε. Ανέφερε, μάλιστα, ότι «το 4ο κύμα μπορούμε να το αποκλείσουμε μέσω του εμβολιασμού».

Σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca, το οποίο φαίνεται να αποφεύγει ο κόσμος, ο γιατρός υπενθύμισε ότι οι Βρετανοί με αυτό κέρδισαν την ελευθερία τους, καθώς έχουν εμβολιαστεί στην πλειοψηφία τους.

«Η σπανιότητα μιας επιπλοκής όταν πρωτοακούγεται πάντα δημιουργεί μια ασάφεια», προσέθεσε για την ανησυχία γύρω από τα περιστατικά θρομβώσεων.

Σχετικά με το σχέδιο ανοίγματος δραστηριοτήτων, ο κ. Εξαδάκτυλος είπε πως «έχουμε μια κοινωνία που δε μπορεί να μας ακολουθήσει περαιτέρω και πρέπει να βρούμε μια μέση οδό. Ο χάρτης είναι ρεαλιστικός. Είμαστε εδώ για να το παρακολουθήσουμε.»

Για την Ανάσταση στις εκκλησίες, τόνισε πως έχει βρεθεί μια χρυσή τομή και πως μια πιο σκληρή απόφαση δεν θα την τηρούσε κανείς.


NEWSLETTER