Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 14:22

Διακοπές ρεύματος στην Τριφυλία

Διακοπές ρεύματος στην Τριφυλία

Πολλές είναι οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες σε περιοχές της Τριφυλίας, προκειμένου να γίνουν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι διακοπή θα γίνει στις περιοχές: Λαγκούβαρδος, Κτήμα Αδρακτά, καντίνες Μιχαλακόπουλου. Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στις περιοχές: Τραγάνα, Διακούμπια, Αρδευτικά Λυκοφρύδης, Κεχρής.
Τη Δευτέρα 12 του μηνός από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στις περιοχές: Λιβάρτζι, Πάνιτσα, Φλόκα, Πύργος, Μουζάκι, Αμπελόφυτο, Χώρα.
Την Τετάρτη 14 του μηνός από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 11 το μεσημέρι στις περιοχές: Λιθαρορίξι, οικία Καρατσάμη, Παπαευθυμίου.
Από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, στον Πύργο Τριφυλίας (Ελαιοτριβείο Χρονόπουλου).
Από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 στη Σπηλιά, είσοδος από Τερψιθέα έως καφενεία.
Από τη 1 μέχρι τις 3 το μεσημέρι στο βόρειο τμήμα Πύργου Τριφυλίας (πλησίον συνεργείο Γεωργόπουλου), οικοδομικά υλικά Καραμπότσου.
Την Πέμπτη 15 του μηνός από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στις περιοχές: Μεταλλείο (Γαργαλιάνων), Μονοδένδρι, θερμοκήπια Λαμπούση, Βρετού, οικία Ποθητού.